fbpx
 • Nu meteen duidelijk

  Nu meteen duidelijk

  “Alles wat Chinees leek toen de boekhouder me over iets aansprak, is nu meteen duidelijk.”

  Katrien Bossaerts, Dritto
  Wat anderen zeggen over Vera

Finance = fun in 1 uur

Medewerkers kunnen vanuit de hele wereld inloggen voor een uurtje ‘Finance is fun!’. Webinars kunnen een vervolg zijn op de e learning. Het is ook een uitgelezen gelegenheid om de nieuwe kwartaalcijfers in mensentaal uit te leggen.

Een opwarmer in de vorm van een online quizje enkele dagen voor het webinar zorgt voor de nodige fun, zeker als je de winnaar bent!

Eenvoud

Eenvoud

‘If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough’, zei Einstein en hij had gelijk. Vera spreekt enkel no-nonsense taal. Doorspekt met vele voorbeelden en oefeningen brengt zij steeds een interactief verhaal.

Maatwerk

Maatwerk

Vera werkt met uw financiële rapporten, legt de nadruk op de financiële indicatoren die voor u belangrijk zijn en gebruikt uw financiële woordenschat.

Fun!

Fun!

Financiën hoeft niet grijs te zijn! Vera schrikt er niet voor terug af en toe een leuke knipoog in haar betoog te steken. Ook een quiz of animatiefilmpje in cartoonstijl zijn nooit ver weg. Finance is fun!

Vera spreekt uw taal

Fincover werkt in 3 talen – Nederlands, Frans en Engels. Het werkterrein is vooral Belgisch, maar Fincover leverde reeds diensten over de hele wereld. Het Finance is fun-verhaal ging reeds naar Italië, Zweden, Duitsland, Nederland, Polen, Hongarije, Engeland, Kuala Lumpur, Singapore, New Delhi, Abu Dhabi en Texas.

Fincover bvba

Vera Smets
Alfons Verdijckstraat 66
2900 Schoten
België

Cookie statement
Privacy statement

 

Bel, fax of mail

 • tel +32 3 658 27 25
 • mobiel +32 475 818683
 • fax +32 3 685 25 72
 • e-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Nieuwsbrief

Funancial Times, elke maand nieuwtjes en lots of fun!