fbpx

Stan en Josefien vliegen naar Aruba om hun dertigste huwelijksverjaardag te vieren. Plots klinkt een stem door de intercom: “Dames en heren, dit is uw piloot. Ik heb slecht nieuws. De motoren zijn uitgevallen en we moeten een noodlanding maken. Gelukkig kunnen we op een onbewoond eiland landen. Maar de kans dat ze ons daar ooit vinden, is heel klein.” De piloot zet het vliegtuig deskundig aan de grond en iedereen stapt uit.

De passagiers zijn blij dat ze nog leven, maar maken zich toch zorgen over hun overlevingskansen. Dan vraagt Stan aan zijn vrouw: “Josefien, heb jij de rekening van American Express betaald?” Josefien: “Sorry, Stan, dat ben ik vergeten.” Stan: “En de rekeningen van Eurocard en Visa, zijn die betaald?” Josefien: “Oh sorry, ook daaraan heb ik niet meer gedacht.”

Stan pakt Josefien vast en kust haar als nooit tevoren. Josefien, die in jaren al niet meer zo'n kus kreeg, vraagt: “Stan, waarom deed je dat?” Stan: “Merci Josefien, nu gaan ze ons zeker vinden.”


Problemen...

Vele mensen komen in de problemen door de kredietkaart. Vele ondernemers komen in de problemen omdat ze blindelings hun boekhouder betrouwden. Ben je een niet-financiële ondernemer? En wil je eindelijk je boekhouder begrijpen? Dan is de Mini E-Course 'Finance is fun!' je beste investering ooit!

Naar boven

Fincover bvba

Vera Smets
Alfons Verdijckstraat 66
2900 Schoten
België

Cookie statement
Privacy statement

 

Bel, fax of mail

  • tel +32 3 658 27 25
  • mobiel +32 475 818683
  • fax +32 3 685 25 72
  • e-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Nieuwsbrief

Funancial Times, elke maand nieuwtjes en lots of fun!