finance is fun-158.jpg

“Ik heb het boek ‘Finance is fun!’ quasi in één ruk uitgelezen. De vlotte schrijfstijl en heldere uitleg maakten dat ik bleef lezen.”

Johan D’Haene, Probis Corporate nv

Wat anderen zeggen over Vera

Nagelnieuw! Online training 'Financiën voor niet-financiëlen'

Voel je dat financiële kennis nodig is om je rol in het bedrijfsleven beter te vervullen? Dan is de online training 'Financiën voor niet-financiëlen' op jouw lijf geschreven. Volledig online, je volgt de lessen waar en wanneer jij wil. Op jouw tempo. Zo vaak je wil. Vera Smets kiest ook online voor interactief werken. Je krijgt een mooi werkboek toegestuurd waarin je alle oefeningen mee kan maken. Kers op de taart, je kan twee proeflessen gratis volgen. Alle info vind je hier!

Of bekijk dit filmpje!

In company

Vera geeft de training 'Financiën voor niet-financiëlen' heel vaak binnen het bedrijf. Een in company training heeft het voordeel dat ze helemaal op maat van jouw bedrijf is. Vera werkt met jouw financiële rapporten en jouw terminologie. Class room, webinar, e-learning,... met de klant wordt bekeken welke vorm het beste past. Klanten zijn kleppers als Telenet, Barco, Umicore, Worldline, Proximus, BASF, SD Worx,... Maar ook in KMO's geeft Vera graag training! Wil je graag een Finance is fun-training voor jouw bedrijf, Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Open opleidingen

Vera werkt regelmatig en heel graag samen met Voka voor open opleidingen. Betalen met KMO-Portefeuille is mogelijk. 

Dit zijn de data: