fbpx

Vera Smets

Trainer

Vera is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen. In 1988 studeerde ze af aan de Universiteit Antwerpen. Ze werkte een tijdje voor IBM en KBC, maar al gauw voelde ze de drang om haar eigen ding te doen.

vera rond

Missie

Begin 1995 stichtte ze de bvba Fincover. Fincover staat voor Financiële Consulting Vera. Haar missie van toen is nooit veranderd: Fincover wil de brug vormen tussen de financiëlen en de niet-financiëlen in het bedrijfsleven.

De vorm is wel veranderd. In de beginjaren lag het accent vooral op class room-trainingen. Nu mengt Vera verschillende leervormen. In vaktermen spreken we over blended learning: e learning, webinars, business case coaching, event learning, class room… samen met de klant wordt bekeken wat de beste aanpak is.

Voor grote bedrijven en KMO's

Vera werkt vaak voor grote bedrijven. Umicore, Proximus, Barco, Telenet, BASF, Worldline, SD Worx en Tiense Suiker zijn maar enkele namen uit haar klantenlijst. Via verschillende partners geeft Fincover ook regelmatig en graag training aan KMO's.

Vera geeft alle opleidingen zelf, zodat de klant verzekerd is van constante kwaliteit, en ze neemt 3 talen (Nederlands, Frans en Engels) voor haar rekening. Het werkterrein is meestal Belgisch maar het Finance is fun-verhaal ging al heel de wereld rond. Vera gaf reeds training in Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden, UK, Polen, Hongarije, USA, Maleisië, Singapore,...

EHBF

Voor de financiële leek is er EHBF, eerste hulp bij financiën, waarin Vera heel wat tools aanreikt. Een gratis e-book, een woordenlijst in Nederlands, Frans en Engels, gratis webinars,... Met deze toolkit kom je al een heel eind.

Blogger en vlogger

Vera amuseert zich enorm online. In haar blog schrijft ze regelmatig over balansen van bekende bedrijven. En er is ook plaats voor een mop af en toe. In haar vlog interviewt ze mensen die niet bekend maar wel erg boeiend zijn! Wil je op de hoogte blijven van Vera's blogs en vlogs, volg Vera dan op Facebook, LinkedIn of Twitter.

Fincover bv

Vera Smets
Alfons Verdijckstraat 66
2900 Schoten
België

BTW BE0454277427

Cookie statement
Privacy statement

 

Bel of mail

  • tel +32 475 81 86 83
  • e-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Nieuwsbrief

Funancial Times, elke maand nieuwtjes en lots of fun!