fbpx
 • Nu meteen duidelijk

  Nu meteen duidelijk

  “Alles wat Chinees leek toen de boekhouder me over iets aansprak, is nu meteen duidelijk.”

  Katrien Bossaerts, Dritto
  Wat anderen zeggen over Vera

Financiële en menselijke kant belicht

Het woord ‘business case’ hoor je steeds vaker in het bedrijfsleven. Ook van niet-financiële medewerkers wordt verwacht dat zij het financiële rendement van een project kunnen berekenen. 

Na vele slechte business cases gezien te hebben, ontwikkelde Vera een 10-stappenplan als basis voor het maken van een business case. De 10 stappen gaan niet enkel over financiële indicatoren. Business cases mislukken vaak omdat er te weinig aandacht was voor het menselijke aspect. Daarom kijken we in het 10-stappenplan ook naar de menselijke kant van de business case:

 • Hoe ga je in dialoog met anderen over je case?
 • Hoe creëer je draagvlak voor je case?

Classroom en persoonlijke coaching 

Een business case training duurt 1 dag. Meestal volgt daarna een project van persoonlijke coaching van de deelnemers. Samen met Vera gaan zij aan de slag om een echte business case te maken.

Terug naar overzicht van diensten voor bedrijven

Financiën voor niet-financiëlen

Training-op-maat

Een of twee dagen, meer heeft Vera niet nodig om uw medewerkers wegwijs te maken in uw financiële wereld. Fincover gelooft in een goede voorbereiding. Daarom neemt Vera van tevoren contact op met het financiële departement. Hoe ziet de rapportering eruit? Welke terminologie is specifiek voor het bedrijf? Dit alles wordt verwerkt in een training-op-maat.

Voorkennis niet vereist

De opleiding zelf start vanaf nul. Geen enkele voorkennis is vereist. Vera gidst de deelnemers doorheen de fundamenten van de financiële logica. Een mix van theorie en vele oefeningen wordt gebracht op een duidelijke, no-nonsense manier. Met af en toe een knipoog. 

Na het leggen van de basis komt de eigen financiële rapportering aan bod. Ook hier werkt Vera met vele voorbeelden en oefeningen.

Terug naar overzicht van diensten voor bedrijven

Eenvoud

Eenvoud

‘If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough’, zei Einstein en hij had gelijk. Vera spreekt enkel no-nonsense taal. Doorspekt met vele voorbeelden en oefeningen brengt zij steeds een interactief verhaal.

Maatwerk

Maatwerk

Vera werkt met uw financiële rapporten, legt de nadruk op de financiële indicatoren die voor u belangrijk zijn en gebruikt uw financiële woordenschat.

Fun!

Fun!

Financiën hoeft niet grijs te zijn! Vera schrikt er niet voor terug af en toe een leuke knipoog in haar betoog te steken. Ook een quiz of animatiefilmpje in cartoonstijl zijn nooit ver weg. Finance is fun!

Vera spreekt uw taal

Fincover werkt in 3 talen – Nederlands, Frans en Engels. Het werkterrein is vooral Belgisch, maar Fincover leverde reeds diensten over de hele wereld. Het Finance is fun-verhaal ging reeds naar Italië, Zweden, Duitsland, Nederland, Polen, Hongarije, Engeland, Kuala Lumpur, Singapore, New Delhi, Abu Dhabi en Texas.

Fincover bvba

Vera Smets
Alfons Verdijckstraat 66
2900 Schoten
België

Cookie statement
Privacy statement

 

Bel, fax of mail

 • tel +32 3 658 27 25
 • mobiel +32 475 818683
 • fax +32 3 685 25 72
 • e-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Nieuwsbrief

Funancial Times, elke maand nieuwtjes en lots of fun!