Tijdens mijn allereerste ‘webinar experience’ is Vera erin geslaagd om mezelf (notoir niet-aanhanger van boekhouden etc.) gedurende 30 minuten aan mijn scherm te kluisteren en me bovendien, voor de eerste keer in mijn leven (55 lentes) te laten begrijpen hoe actief en passief en de resultatenrekening met elkaar corresponderen. Finance is Fun is een aanrader.

Chris De Waele, Business Club L’Oréal

Ik heb het boek ‘Finance is fun!’ quasi in één ruk uitgelezen. De vlotte schrijfstijl en heldere uitleg maakten dat ik bleef lezen.

Johan D’Haene, Probis Corporate nv

De training was voor mij een grote meerwaarde, omdat het gaat over dingen die voor het managen van een bedrijf essentieel zijn. Voor ondernemers zonder economische of financiële achtergrond is dit zeker een grote aanrader.

Elke Stultjens, BestBuro

Het is erg verfrissend hoe eenvoudig, helder en praktijkgericht Vera financiële cijfers weet uit te leggen. Haar lesaanpak en -materiaal is erg didactisch en tot in de puntjes doordacht. Je krijgt ook enkele kleine samenvattende fiches als geheugensteuntje mee, wat echt handig is als je zelf aan de slag gaat. Ik vond het vooral geweldig om door de ogen van een topexperte als Vera mee te kijken hoe zij in enkele stappen een balans en jaarrekening doorgrondt, of het nu om een KMO of beursgenoteerd bedrijf gaat.

Marianne Janssens, VisitFlanders

Alles wat Chinees leek toen de boekhouder me over iets aansprak, is nu meteen duidelijk.

Katrien Bossaerts, Dritto