fbpx

Michael O’Leary, CEO van Ryanair, heeft van het wandelen door Gent dorst gekregen. Hij stapt een café binnen, bestelt een pintje, en vraagt hoeveel het is. De barman zegt: 1 euro. "Goh," zegt O’Leary: "dat is voor niets!" En hij legt het muntstuk op de toog. "Wacht even," houdt de barman hem tegen. "U hebt uw eigen glas niet meegenomen, dus komt er 1 euro toeslag bij." O’Leary graait grommend in zijn broekzak, betaalt de extra euro en wil gaan zitten. "Ho!" roept de barman, "U gaat zitten? Dan komt er nog eens 3 euro bovenop. En omdat u niet gereserveerd heeft, brengen we u ook een supplement van 2 euro in rekening."

Nu is het genoeg voor de Ierse zakenman: "Wat zijn dat nu voor oneerlijke praktijken," briest hij, "U lokt klanten met misleidende prijzen. Ik wil uw baas spreken, en wel nu!" De barman zegt fijntjes: "Die is alleen bereikbaar via het onlineformulier op onze website. Oh, en wilt u straks ook zelf uw glas afruimen? Anders kost u dat nog eens 2 euro extra. Geniet nog van uw biertje!"


Geen grap!

Vera Smets leert haar volk balansen lezen :-). Al 20 jaar is het Vera's passie om financiële cijfers zo simpel mogelijk uit te leggen. Deze zomer geeft ze verschillende keren het gratis webinar 'Balanslezen voor Absolute Beginners'. In slechts een halfuurtje ga je veel bijleren. Ben je ondernemer of ondernemend? Dan moet je dit doen! Boek nu je stoeltje!

vera smets

Naar boven

Fincover bv

Vera Smets
Alfons Verdijckstraat 66
2900 Schoten
België

BTW BE0454277427

Cookie statement
Privacy statement

 

Bel of mail

  • tel +32 475 81 86 83
  • e-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Nieuwsbrief

Funancial Times, elke maand nieuwtjes en lots of fun!